Audit energetic in 24 de ore

Dupa cum se poate observa si din titlul site-ului nostru, puteti apela la noi pentru obtinerea unui audit energetic in 24 de ore. In tranzactiile imobiliare, timpul cel mai scurt face de cele mai multe ori diferenta intre succes si insucces, iar experienta pe care o avem in piata imobiliara ne face sa avem deja solutiile cele mai eficiente pentru clientii nostri.audit energetic in 24 de ore

Audit energetic in 24 de ore, adica un certificat energetic obtinut in cel mai scurt timp

Da, in cateva cuvinte, nevoia a determinat aparitia celor mai bune solutii, iar acest site nu face exceptie. De anul trecut, certificatul energetic este si de facto obligatoriu pentru orice tranzactie imobiliara, (pentru ca el aparuse cu ceva timp inainte), iar orele au devenit importante pentru cei care au nevoie sa vanda ori sa inchirieze case ori apartamente. Ba chiar, in domeniul inchirierii de birouri, lucrurile sunt la fel de dinamice. Un audit energetic in 24 de ore nu reprezinta doar un slogan, ci o realitate, o nevoie a celor care s-au lovit de tot felul de disfunctionalitati pe drumurile dintre casa-notariat-banca ori alte destinatii specifice!

 

Ce trebuie sa stiti daca doriti obtinerea unui audit energetic in 24 de ore

 

Este important sa stiti anumite amanunte despre procesul de auditare si anume ca lucrarile de evaluare energetica trebuie sa fie efectuate de specialisti care au atestat MDRT, iar acestia sunt avaluatori energetici de gradul 1. Poate ca vi se pare neobisnuit, dar sfatul nostru este sa verificati aceste atestate, pentru a fi siguri de conformitatea lucrarilor. Este bine sa intrebati despre toate aceste aspecte, pentru a fi siguri ca auditarea se face conform standardelor de calitate si in deplina  legalitate!  In toata aceasta ecuatie, preul este cel care convinge, iar noi avem oferte foarte atractive mai ales daca luam in calcul raportul pret-calitate, dar mai ales in cat timp puteti intra in posesia certificatului energetic. Intrebarea este simpla, raspunsul la fel: in cat timp se poate realiza auditarea? Ei bine, este adevarat ca se poate obtine un certificat in urma unui audit energetic in 24 de ore!

 

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *